Nic nepovím

Nic nepovím

Anotace: stejně to už asi víš..

Vnější vánek uplétá mi šálu
rychle, skoč za mnou do kočáru
a rozjedem se napříč tmou
cítím tvé tělo
jak se chvěje zase
nic není pravda na tom, že jsem prase
ptáš se mě a já mlčím protože

Vím, vím, že ti nic nepovím
co bylo mezi mnou a sametovou rouškou

Dál, dál do vlasů ti vítr vál
a já jenom sním o tom
co mě asi čeká

Smál, smál se mi každý na potkání
když jsem nosil sukně
a bavilo mě praní

Vím, vím, že ti nic nepovím
co bylo mezi mnou a ní už asi víš...
Autor MTRowe, 03.08.2007
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí