Jednou už tady pro tebe nebudu

Jednou už tady pro tebe nebudu

Anotace: ...

Až jednou vzpomeneš si na mě,
budeš chtít zavolat...
šetři síly,
proč se zbytečně unavovat!

Já ten telefon už nezvednu
a když uvidím tvé jméno
na displeji, strachy nezblednu.

Dávno přestala jsem se o tebe zajímat,
ne, nechtěj mě teď dojímat,
co bylo je pryč,
to ty jsi z mého života zmiz!

Ne teď se nechtěj vrátit,
už bych tě nedokázala znovu ztratit!!!
Autor Kariš, 03.08.2007
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné...kéž bych tohle taky dokázala říct, tomu mýmu, vlastně 2h už bývalýmu...

03.08.2007 17:59:00 | Dádinka

jako ostatně všechny tvé básně: i tato je úplně úžasná..

03.08.2007 12:51:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí