Zrada

Zrada

Anotace: Je to odpověd na básničku,kterou mi napsal můj bývalý nejlepší kamarád,který mě zradil tím nejhorším způsobem jaký jdea to že mě nechal žít ve lži

Teď žije v sám sebou způsobené křeči

a ta kterou kdysi dávno miloval

kvůli němu teď brečí.

Jak se tohle všechno mohlo stát,

že jí dokázal tak dlouho lhát?

Její srdce strašně bolí,

jako když vysypáváš rány solí.

Nikdy nezapomene na ten den kdy poznala ho,

nikdy nezapomene na den,kdy zradil její tělo.

Už pro něj nemá slzy žádné,

čeká až její žal opadne.

Nikdy nepřála si nic jiného,než dobrého kamaráda v srdci
mít,

ten ji však opustil a dokázal jí přitom tak ublížit.

Odpuštění už nemá žádné,

jenom čeká jak tahle černá díra dopadne.

I kdyby se snažil sebevíc,tahle zrada nikdy nepovadne,

i kdyby se snažil sebevíc,z toho přátelství už nikdy
nebude nic.

To že jí dokázal lhát tak dlouhou dobu a zranil její city,

je jako jizva,která se nikdy nezacelí.
Autor mist, 03.08.2007
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

napsalas to moc hezky...smutné, ale pěkné

06.08.2007 08:51:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí