Opouštím tě

Opouštím tě

Anotace: Tahle básnička není o mně..i když bych chtěla, dokázat se takhle rozhodnout...

Myslíš jenom sám na sebe,
na svoje dobro...
A co já? Jak se cítím,
to je ti jedno?

Dřív jsi chtěl být každou
volnou minutu se mnou,
tvrdil si, že nejlíp
je nám ve dvou...

Kam zmizely ty hezké večery?
Dnes podezříváš mě z nevěry.
To už ke mě nemáš ani kousíček důvěry?

Nemůžu takhle pokračovat dál,
podívej se na náš vztah, neštěstím
se pro nás stal...
Bolí mě to, ale my spolu už nemůžeme být,
měli bysme každý svou cestou jít...

Lásko, a proto tě opouším,
budeš mi chybět připouštím...
Autor Kariš, 03.08.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten poslední verš tuto báseň vyhodil co nejvíše to šlo...vážně moc pěkná...tím koncem jsi mě naprosto dostala, taková třešnička na dortu

06.08.2007 09:11:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí