Touha

Touha

Anotace: ...kam bych svou lásku vzal

Až touha nás zavede,
na úpatí černých sklal,
kam jiná cesta nevede,
tam bych tě lásko vzal.

Na tom konci světa,
nad bezednou prázdnotou,
než poslední zazní věta,
těla svá zkrášlíme nahotou.

Do mechu a kapradí,
schovám naše těla,
ať hvězdy nevidí,
co dát jsi mi chtěla.

Dáváš mi sebe,
blesky oblohu kříží,
tak nízko je nebe,
a oči naše se klíží.

Letí hvězda vzhůru,
na nebeské pláně,
do rtů ti šeptám:“můžu“?
Když polibky naše chutnaj slaně.

Kapka slané rosy,
putuje zas tváří,
pálí jak roj vosí,
v očích, co do tmy září.
Autor barbar, 03.08.2007
Přečteno 455x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Opravdu krasna.

12.09.2007 22:30:00 | carodejka

Krásná...moc se mi líbí :-)

04.08.2007 15:43:00 | Lorraine

...znám ten pocit...

03.08.2007 20:29:00 | Aniba

Trošku nevyvážená, ale krásná :o)

03.08.2007 19:50:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí