Láska bolí

Láska bolí

Anotace: ...

Už v tom zase lítám ,
nevím jak dál ,
mé tělo vzkvétá ,
musím to být já.

Zase ke mně přišel ,
a začala láska ,
jednoho dne odešel ,
bylo to tu znova.

Derou se slzy z očí ,
nevím kam jít ,
mé tělo smočí ,
touha někoho mít.

Lásku každý prožívá jinak ,
jdu na příč svému osudu ,
najednou se spustil liják ,
voda se dere do sudu.

Moje nohy mě vedou dál ,
mám pár slov k mému životu ,
on někde stojí opodál ,
nikdy už žít nebudu.

Jen svou touhu mít ,
já už nechci lásku ,
snad to udělat smím ,
nevidat ani hlásku...
Autor Klariska5, 03.08.2007
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je krásná,láska bolí,znám na vlastní srdce a kůži...

07.09.2007 18:21:00 | Vlk v rouše

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí