Konec

Konec

Anotace: Co říct...prostě je konec

Věděla jsem, že to přijde,
že to bude bolet a jen tak to neodejde.

Kdybys řekl:"Byl to omyl,"možná by to bylo TROCHU lepší,
jenže ne, ty prostě "jen" nemáš vyřešený minulý vztah a to je pro mě horší.

Proč jsem jen musela být já ta pokusná holka,
na které sis vyzkoušel, že jiné stále patří tvého srdce půlka.

Říkáš, že zpátky ji nechceš,
jenže zapomenout tak lehce nedokážeš.

Snad to i chápu, pět let to je kus života,
dlouhá doba, po kterou jí patřila každá tvá minuta.

Pořád se mi chce plakat, brečet, zoufat,
musím se z toho dostat, už není v co doufat.

Necítíš se na další vztah a lásku,
už vím, že spolu zítra nepůjdeme na procházku.
Autor Dádinka, 04.08.2007
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný, vážně moc...

06.08.2007 09:21:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí