Jehla

Jehla

Anotace: přemýšlím

Otázky...

má cenu se tě vůbec ptát..
když při každé další otázce mi kolík do srdce bodáš?

Otázka?

proč si to udělal je teď na místě..
problém je..
že ty nevíš nic jistě..

Každou Otázkou...

kterou ti dávám..
neodvratitelně umírám..

ať už můj život zkončí..

Poslední Otázku...

ti položím..
proč si sáhl na ni a pak na mě?..

křičí to teď moje slzy do dlaně..
dokud nezkončím jejich život na polštáři..

stejně jako ten svůj..
jehlou tupou...
Autor mist, 04.08.2007
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

otazky jsou nekdy zbytecne...ale tahla basen se mi libi:-)

07.08.2007 14:14:00 | Stavitel mostu přes Rubikon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí