Láska přes icq...

Láska přes icq...

Anotace: Moderní doba, elektronická láska... ač se to zdá nemožné, přesně takhle se do sebe dva lidi zamilovali...

Kontakt byl přidán, přišla tehdy zpráva,
o rok později ta dívka tě má ráda.
Bylo to jen překliknutí, pouhý omyl,
když si uviděl tu krásu, svět se náhle zlomil.
Kdo je ta dívka, po které toužíváš v noci?
Kdo je ta dívka, která tě má plně ve své moci?
Chceš se dotknout jí a ona tebe,
jediný dotyk a shoří snad nebe.
Ona touží po té neskonalé slasti,
ty a tvoje oči zajaly ji v pasti.
Ve snu čechrá ti vlasy,
je to, jako když v mořském příboji vlní se řasy.
Láskyplně se dotýká, hladí tvou kůži,
pěstuje v tobě malinkou růži.
Pomalinku přitiskneš rty jí na ústa,
slyšíš?, ta růžička už vyrůstá.
Z přítmí lampičky vychází zář,
líbá a hladí celou tvou tvář,
Něžně hýčká celé tvoje tělo,
to vše s tebou by se dělo.
S tebou i bez tebe ona ztrácí hlavu,
nechce být pro tebe jen jedna z davu.
Ona ví, že čistou máš duši,
vystřelila šíp, vytáhla kuši.
Zasáhla tě? Ona neví, ty tušíš…
Autor Kiss.Beruska, 04.08.2007
Přečteno 372x
Tipy 3
Poslední tipující: excited, jaňa
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

cute... Obratně napsané =)

23.01.2009 20:08:00 | Barpob

plno lidí to zažívá dnes a znova..

22.07.2008 16:10:00 | excited

To je fakt super,

17.03.2008 18:40:00 | jaňa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí