Lhář

Lhář

Anotace: K tomu není co dodat...

Větrem popraskané rty
"miluju tě", nikdo to
neumí, říct tak jako ty!

Chytneš mou hlavu do dlaní
s úsměvem řekneš, jsi tak naivní.
V první chvíli nechápu proč to říkáš,
tvrdíš mi, že už rok se s někým vídáš.
Co to říkáš, že do postele s ní líháš!

Proč?Řekni co jsem ti provedla?
Nic jen si mě nudit dovedla.
Proč si se mnou zůstal?
Ze zvyku...

Dívka padla na kolena,
láskou byla omámena.
Neviděla jak se jí vysmíval
a lásku k ní předstíral...

Zničil její svět, dostal ji na dno,
jsi na sebe pyšný hrdino???
Autor Kariš, 04.08.2007
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherný...jedním slovem nádherný...

06.08.2007 11:02:00 | Nemůžu zapomenout

jo, k tomu neni , co dodat... tak to nekdy chodi no..(...HLAVU VZHURU,BUDE HUR!:-)

05.08.2007 14:06:00 | Adrianne Nesser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí