Ta úchvatná síla

Ta úchvatná síla

Anotace: muže...

vyšel jsem ven
opustil úkryt hmoty
můj dům
vstříc
větru a noci

dunících
v černých stínech mohutných stromů
ohýbajících se
jako ta stébla trávy letních větříků
ach ta hrůza
ta úchvatná
síla

ta úchvatná
síla
když nastavuji
svou hruď
čelně
a neohroženě proti

ta úchvatná
síla
mého srdce

ta úchvatná
síla
mé lásky k Tobě
Autor TH, 05.08.2007
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné :)

07.01.2008 01:36:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí