Nikdy nezevšední

Nikdy nezevšední

Anotace: smích srdce se bouří..

Dopady lopaty
nad rámec možností
Propady citů
tiše se rozezní
hudba mnou rozlévá se
nikdy nezevšední

Smích v sobě dusím jak žal
už není čas,co bych za něj dal
Srdce svírá se
a hlasitě se bouří
Ty jsi jediná
po Tobě touží..
Autor MTRowe, 05.08.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí