trny

trny

Anotace: zbytek mojeho smutku

Trny se mi do dlaně vrívají..
růži kterou sem od tebe dostala moje ruce svírají..

jako by ty trny bodaly i mé srdce..
a kapky krve nebyly jen na mé ruce..

moje srdce žalem brečí..křičí..
nevím kdy se moje tělo opět vztyčí..

tvrdou ránu do temene si mi uštědřil..
moji duši nenapravitelně zranil..

moje srdce radí onak..
mysl ovšem tvrdí opak..

nejradši bych ti bodla kudlu dozad jako ty mě..
ještě chvíli mi se mi rýpej v ráně..

nikdy už tě nechci vidět..
chtěla bych z tohole světa umět zmizet..

proč se na mě tak divně díváš?..
a ze záhrobí mi zpíváš?..

neříkej mi že zadusil tě můj vztek a žal?..
a že život by sis snad sám vzal?
Autor mist, 05.08.2007
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí