Zklamaná

Zklamaná

Anotace: A už mě nebaví se trápit

Zklamaná

Povolila jsem
stavidla své duše,
tok vzpomínek
proudil mi z očí a
omýval mi nezhojené
jizvy na duši
Stisknula jsem kliku
dveří jiných světů,
na krku mi visel klíč
od mého srdce
a skrz mračna obav
na mne vykouklo slunce
lepších zítřků
Snad čeká tam na mě i láska?
Autor mOBSCENE, 05.08.2007
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nebuď smutná, jednou třeba přijde. Píšeš krásně.

05.08.2007 23:55:00 | Malé nic

ta ceka vsude ;)

05.08.2007 23:37:00 | Jen tvůj anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí