Opora

Opora

Anotace: hje vy víte,že neumim psát...další výplod mýho srdíčka

Když zatáhne se obloha
Když daleko jsme od boha
Když slunce přestane svítit
Když had se přestane po kořišti pídit
Když přestane tě u srdce hřát
Když začneš se života bát
Potom jsem tu já a tvoje srdíčko pohladím
Na černé myšlenky přestat myslet tě donutím
Budu stát pořád vedle tebe
I když tě nebudu mít vedle sebe
Budu se snažit držet tě nad vodou
S tebou proplouvat životem s naprostou pohodou
Síly mi miláčku jen tak nedojdou
Chci být prostě tvojí oporou
Autor meggie.004, 06.08.2007
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí