Jedna láska

Jedna láska

Anotace: pokus o báseň..budu ráda, když se vám bude líbit:)

Písnička zní
a já poslouchám
do uší mi šeptáš slova
a já jim naslouchám

Láska vrátila mi chuť žít
a snad taky trochu snít
protože každý vztah potřebuje trochu toho snění
ale i stále ostražitého bdění

Své srdce na dlani ti nesu
už teď se nedočkavostí třesu
doufám, že ty mi zas dáš to svoje
které já přivlastním si, a už bude jenom MOJE

Dvě slova, jedna láska
vždycky je přece láska sázka
ale já se riskovat nebojím
sice o trable s láskou nestojím
,,ale věřím....a víra má mě požene dál"
Autor Barbie_Incident, 06.08.2007
Přečteno 352x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

19.09.2007 00:16:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí