KDE JE TVÁ VÍRA

KDE JE TVÁ VÍRA

Anotace: O člověku, který má rád, však musí tento cit držet v sobě, má dojem, že odchází, nezná se takovým, že by se pro lásku tolik trápil. Cítí neopětovaný cit a tudíž ztrácí i víru a naději.

KDE JE TVÁ VÍRA

Proč vždy odcházíš,
zrovna když domněnku máš,
že štěstí konečně nacházíš,
ale nemůžeš říci, že sám sebe znáš.

Svůj hluboký cit skrýváš,
však ještě nepoznal jsi, co je láska,
prázdnotu v srdci míváš,
Ty však být navenek jen maska.

Kde ty chvíle jest,
kdy jsi neznal čas,
životem se nech i nadále vést,
jen neupadni do propasti zas.

Tak kolik lásky míváš,
že pocit samoty Tě svírá,
i když v životě to tak bývá,
tak kde se ztratila Tvá víra…
Autor mercredi.m, 06.08.2007
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí