Černé mraky

Černé mraky

Anotace: nevím

Stojím klidně dál, do oblohy se dívám
a temné mraky jako jedovatá budoucnot
plují oblohou nade mnou

Všude hledám Tebe, kousek sametově modrého nebe,
nad hlavou

Se vším co mám cestuji sám k myšlenkám připoután
a jsem zabalen v pocitu, že Tě mám.

Źe Tě hřeji svým objetím, otočen zády ke všem prokletím
co zvěrokruh protíná ve svých věštbách staletých

A já budu čekat dál na svůj den,
kdy vánek zašeptá mi do oken, že na křídlech vážky
přiletěl můj sen, slzami všech žen vykoupen

Tento den, bude mé lásky hoden, pak Tě vemu v noci
ven a na palouku ozářené měsícem Ti řeknu

Miluji Tě moje lásko
Autor Megalo'R, 06.08.2007
Přečteno 434x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné lehké veršíky od srdce

17.07.2008 04:59:00 | Caracol

Jedovatá budoucnost - silná vize...

06.08.2007 20:16:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí