Leave my heart / Opusť mé srdce

Leave my heart / Opusť mé srdce

Anotace: 33) What to do when the love begins hurt? I'd go on, but her/his hand still keep me... Co dělat, když láska začne bolet? Šla bych dál, jenže její/jeho ruka mně ještě drží...

Sbírka: * The Heart of Sorrow *

***************
* Leave my heart *
***************

Leave my heart, please
Let my feelings freeze

The sparkling sun’s fallen
Down behind the mountains
I feel the cold on my skin
You come back to my dreams

Leave my heart, please
Let my feelings freeze

We’ve never been together
Through I’m still with you
And now I again lost you
But no from my heart

I wish go on, behind you close the door
On this place I can’t stay never more

Don’t hold my hand
Your touch I can’t stand
You won’t to go with me
So why you keep me here

Leave my heart, please
Let my feelings freeze
.

***************
* Opusť mé srdce *
***************

Opusť mé srdce, prosím
Nech mé city zchladnout

Jiskřivé slunce již zapadlo
Dolů za hory
Cítím jen chlad na své kůži
Vracíš se do mých snů

Opusť mé srdce, prosím
Nech mé city zchladnout

Nikdy jsme nebyli spolu
Přesto jsem stále s tebou
A teď jsem tě zase ztratila
Jenže ne ze svého srdce

Přeji si jít dál, zavřít za tebou dveře
Na tomto místě nemohu zůstat nikdy více

Nedrž mou ruku
Tvůj dotyk nemohu snést
Nechceš jít se mnou
Tak proč mně tu držíš

Opusť mé srdce, prosím
Nech mé city zchladnout
.
Autor Nikytu, 06.08.2007
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

máš můj obdiv ...

07.08.2007 00:04:00 | mamina

Rozmysli se
dobře
třeba
ta ruka
vroucí je...

06.08.2007 23:46:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí