Děkuji za to, že jsi

Děkuji za to, že jsi

Anotace: Pro mého kamaráda, člověka, kterého svým způsobem skutečně miluji a chci mu tímto říct, jak velkou je mi oporou a jak moc si ho vážím a jak moc ho mám ráda!

Držíš mě za ruku
Provádíš mě mou tmou
Naznačuješ barvy
Rozsvěcíš zhaslé lucerny

Když nemůžu dál
Vždy vím, že Tě tu mám
Když myslím, že topím se
Tvá pomocná ruka
Vždy objeví se

Osvětluješ situace
Co zdají se beznadějné
Vykouzlíš úsměv
Na tváři kamenné
A zahřeješ srdce
V ledu balené

Jsi pro mě mým průvodcem
Nejen v tom zlém
Jsi andělem, co život mi dělá lehčí
Jsi člověkem
Co mi vždy slzy osuší

Jsem moc vděčná, že Tě mám
A hned bych svůj bídný život za ten tvůj dala
Já mám Tě ráda a říkám děkuji za to, že jsi
Autor Ishtar, 07.08.2007
Přečteno 2139x
Tipy 2
Poslední tipující: jesus of darkness
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Děkuji a velmi si vážím tvé důvěry a lásky! Mám tě moc rád! Navždy

24.08.2007 23:31:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

Taky mam uzasneho kamarada, pises/ mluvis mi ze srdce :}

07.08.2007 16:10:00 | Oči

A já děkuju tobě za to že jsi a píšeš krásně!

07.08.2007 15:39:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí