Klíč

Klíč

Anotace: Od tvého srdce už nemám....

Když měla jsem tě u sebe,
neuvědomovala jsem si to,
když nemám tě tady,
najednou bolí to...

Proč jen nevěděla jsem
to tenkrát,
ty přál sis to ode mě
slyšet mockrát...

Ale já nemohla ti své srdce otevřít,
nešlo to, najednou jsi pryč
a i kdybych chtěla,
už ti to nemůžu říct.

Je příliš pozdě
a já ztratila od tvého srdce klíč...
Autor Kariš, 07.08.2007
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krása, jako všechny tvoje básně...nádherně vyjádřený to, že si nevážíme toho co máme...úžasný..

08.08.2007 10:12:00 | Nemůžu zapomenout

Možná to je jen fráze ale nikdy není pozdě. Musíme doufat. Hodně sil přeji!

07.08.2007 20:18:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí