Tolik věcí

Tolik věcí

Anotace: Už to chápeš?

Jsi nebe odrážející se v zrcadle rybníku...
Jsi něha čekající v ústrání

Jsi tajné písmenko abecedy
Jsi vítr zpívající ve skulinkách skal...

Jsi jsi chybějící stránkou rozečtené knihy...
Jsi zářivá hvězda padající k zemi...

Jsi vůně šeříku omamující všechny smysly...
Jsi sluneční paprsek hladící po tváři...

Jsi radostná jiskra v očích dítěte...
Jsi první krůček do neznáma...

Jsi zakutálený míč, nově nalezený...
Jsi líbezný ton nikdy nekončící skladby...

Jsi křik vracející se ozvěnou...
Jsi slza kutálející se z pod řas...

Jsi pletený svetr hřející v zimě...
Jsi tma protupující všechno kolem...

Jsi smích znějící od srdce...
Jsi nepopsaný list papíru ležící pod stolem...

Jsi duhou nemající své počátky...
Jsi sněhovou vločkou ležící v dlani...

Jsi...
Autor Venite se stále směje, 08.08.2007
Přečteno 445x
Tipy 7
Poslední tipující: Judita, Radek.oslov.Šafárik, Rolnička, lucajda89, ztracená
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pěkná :)

07.09.2008 11:34:00 | ztracená

Nezne, krehke a krasne...

14.08.2007 01:24:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí