Láska je....

Láska je....

Anotace: ....

Láska je hra,
hra, která bolí.
Láska je cit,
cit, který všechno zhojí.
Láska je blbost,
blbost nejhezčí.
Láska je žal,
žal, který srdce rozbrečí.
Láska je nádhera,
nádhera, která pálí.
Láska je slaná,
slaná slza, když se vzdálíš..
Autor Dindane, 08.08.2007
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí