Láska, která nikdy konce nebude mít

Láska, která nikdy konce nebude mít

Anotace: Tak tohle mě napadlo, když jsem se nudila :) nic moc. :)

Když se dívám do tvé tváře
myslím na naše polibky, zase.
Když se dívám do tvých očí
myslím si, že o nich jenom sním.
Když se dívám na tvé rty
cítím jak praskají ledové kry.

Láska, to je jediné slovo,
které vystihuje tyto řádky.
Láska věčná, láska plná emocí,
láska, která se nedá ukojit.
Láska, která konce nikdy nebude mít.
Autor Kira Haulie, 08.08.2007
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí