Krásný ale zrádný

Krásný ale zrádný

Anotace: Spíš jak básnička je to písnička, kterou jsem složila někomu, na kom mi dodnes, přez všechno co se stalo, záleží...

Holky svlíká očima,
každou chtěl by mít,
každý večer, každý den,
chodit s jinou snít.

Jednou potkal dívku,
za kterou by život dal,
byla jako víla,
kterou svět miloval.

Ona byla anděl,
on byl zase ďábel,
co očima ji sváděl,
chtěl ji u sebe mít,
ze společné číše pít
a nevědět zda bdít či snít.

Chtěl ukázat celému světu,
tu kouzelnou vílu,
kráčet s ní na konečnou metu, vzal jí však sílu.

Začal dávat lásku jiným
a vílu opustil.
Jen on je jejím smutkem vinným,
proč její smuek dopustil?

Ona byla anděl,
on byl zase ďábel,
co očima ji sváděl,
chtěl ji u sebe mít,
ze společné číše pít
a nevědět zda bdít či snít.

Teď se sklopenou hlavou odchází
vidí jen její záda,
Neví o co všechno přichází,
neví, že ho má stále ráda.

Už je však pozdě vzít to zpět...
Autor naneninonu, 08.08.2007
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásný, moc se mi líbila...

09.08.2007 08:47:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí