Anotace: Láska je to,čemu dovolujeme aby nám ubližovalo

Už i mezi spoustou lidí,
si připadám sama.
Směju se sice,
vypadám možná šťastná,
ale nejsem.
A den ode dne ztrácím sílu,
a neumím si stím poradit.
Pomoz mi prosím,
vrať smysl mému životu,
a dej mi trochu tvé lásky.
Ráda bych tě znovu za ruku vzala,
tak ráda bych stebou usínala,
do očí se podívala,
jen kdybys mě měl znovu rád.
Autor Aluna, 08.08.2007
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ta iskricka nadeje tam stale je.!!

11.08.2007 11:57:00 | kacicka

takhle se už cítím asi třičtvrtě roku.. vyčerpávající

10.08.2007 19:59:00 | Sharon

Tak tohle znám. Básnička je moc pěkná!

08.08.2007 21:34:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí