Tolik

Tolik

Anotace: ---a pořád dokola--- nikdy ho snad nepřestanu milovat...

Tolik citu co mám v sobě,
tolik lásky, kterou cítím k tobě.
Tolik slz, které prolila jsem,
tolik vášně, co skrývala jsem.

A teď.. od tebe slyším NE!
..trpěl jsi to kvůli mě
- řekls - "To už se nestane".

Tak tu teď stojím němě,
jako stál si kdysi ty,
se smíšenými pocity...
Autor Jean89, 09.08.2007
Přečteno 427x
Tipy 2
Poslední tipující: Rošták Domča
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí