Je otevřeno

Je otevřeno

Anotace: Touha smyslných rtů pomalu mřemáhá rozum a srdce se mi plní jím... Kéž bych mohla...

Studánky pouští,co marní tvůj dech,
Dny s tebou se míhají v šedivých zdech.
Srdce mé pláče, není však vidět,
Skrze mé rety, budeš mi chybět…

Ve všech snech, které dány mi byly,
Moji tužbu v tebe, bohužel, nezakryly..
Sundám Ti šátek, začnu Tě líbat,
Dlouze budu se do tvých očí dívat..

Proč jsi tak skvělej, ptám se jich marně,
Když jsem s tebou, vysoko jsi a já na dně..
Chtěla bych s tebou létat, mám na noze kouli,
V hlubinách bezvědomí s tebou vzkvétat,
Upadla bych, nesmím mít bouli..

Znám Tě tak dlouho stále mi dech tajíš,
Vidím jen zmatený dým, mlhu, kdyže mi vzdálíš..
Snad hledáš cestu k srdci a chceš mě snad,
Psal jsi mi, jak mě chráníš a máš rád.

K touze pojí se beznaděj,teď říkám si osude,
„Tak se mnou zamávej!“
Dobrodruhu, víš, že zastírat a lhát je třeba nedělat..
Život můj se převrací už není jen o práci..

Bav se láskou, bav se životem,
Nedají Ti novou hru,
Život máš jen jeden….
Autor forever, 09.08.2007
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu pěkně napsaná...:)

09.08.2007 18:00:00 | Severka

úžasná, jedna z nejlepších za poslední dobu...

09.08.2007 15:11:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí