aNDěL SPaSeNí

aNDěL SPaSeNí

Anotace: přišla jsi mě vysvobodit v pravou chvíli

vstoupila jsi do mého života
jako paprsek nového dne
prošla jsi ohnivou bránou
přes nekonečné peklo
jen proto abys mě osvobodila
bojuješ s ďáblem
který se ve mně ukrývá
vzala jsi nelehký úkol do rukou

Chceš mě vidět žít
Chceš mi dát dar lásky
Chceš mě vidět šťastného

Cejch pekel vypálen na srdci
Anděly můj pomoz mi PROSÍM
Dostat se z moci ďábla
Pomoz mi začít milovat
Chci znovu začít žít
Už se nechci vidět
Jak trápím sám sebe
A tím též i ostatní

Chceš mě vidět žít
Chceš mi dát dar lásky
Chceš mě vidět šťastného

Ďábel je tvrdí protivník
Jež nedá nic zadarmo
Síla lásky je však neporazitelná
Ďábel nucen se dát na ústup
Vrátit se do horoucích pekel
Na dno propasti nenávisti
Nechat svobodnou mou bezvýznamnou duši

Chceš mě vidět žít
Chceš mi dát dar lásky
Chceš mě vidět šťastného

Můj krásný anděly
Nevím jak vyjádřit svou vděčnost
Za to jež si nezasloužím
Bude ti muset stačit má oddanost
Kterou provází věrnost
Už nechci znát jen nenávist
Už nechci všem jen lhát

Chceš mě vidět žít
Chceš mi dát dar lásky
Chceš mě vidět šťastného
Autor VoiD, 09.08.2007
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí