pište komentáře jou?

pište komentáře jou?

Anotace: nevim co říct....

Co říct k tomu co se stalo mám?
Byl jsi můj princ to věděl si vždy sám!
Koukni to slovo přemůže všechna ostatní,
je tu jen BYL a spousta sklamání!

Už tu není jsi , jsme , budem,
je tu jen BYL a ted i SBOHEM!
Dřív tyhle slovo jako by nebyly ,
ty chvíle s tebou se mi fakt líbili!

Co BYLO , BYLO, už to nic nevrátí ,
on i tobě život se obrátí!
takže jsi BYL mi nebudem,
to je tak vše navždy SBOHEM!!
Autor Deniska, 10.08.2007
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

urcite ti takovy rozlouceni - sbohem vnitrne pomuze..nekde musi byt ten pravy:)

10.08.2007 13:30:00 | veronika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí