Lásku chcieť?

Lásku chcieť?

Anotace: ...

Je to práve na tebe.
Zmeniť svet a lásku chcieť,
tak vo tmách svieť,
kým oheň je v tebe.

Láskou tlieť?
Tým zmeniť svet?
Útokom sa bráň,
nejde to bez rán
čo pýcha, zlosť ti zosiela,
kým prídeš slávne do cieľa.

Možno si pramienok sám
v hukote tých vĺn tých morí.
Avšak vedz, že nad tebou stojí
ten, čo sa mu i zem korí.
Tak smelo krič: s ním boj neprehrám!

Tebe snom sa to zdá?
Meniť toky riek?
Vyskúšaj, čo silu má,
že láska je ten liek.
Autor frores, 10.08.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí