Láska

Láska

Anotace: Že by? Nebo ne?

Když černý je déšť
nad bílou věží
když uprostřed léta
ze slunce sněží

tak vezmu Tě za ruku
a něžně políbím
ale radši
nikdy nic neslíbím

Když zavalí nás duny
z růžových lístků
když pro kapku mlhy
potopím se v písku

tak vezmu Tě za ruku
a něžně políbím
pohladím po tváři
a nechám Tě spát

Proč?

Protože vím
že stejně
máš mě rád..
Autor seed.misulka, 10.08.2007
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Proč by ne...

10.08.2007 19:02:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí