Doufání

Doufání

Anotace: Trochu ze života. Díky bohu ne z mého.

Sbírka: LADYfuny for you

Líbali se a milovali,
krásnou budoucnost si malovali.
Proč jen papír zůstal černý,
a on nezůstal jí navždy věrný?
Našel si jinou, asi hezčí,
ale marně věří, že je lepší.

Ona doufala, že jí miluje,
a on si zatím jen hraje.
Duši má prázdnou, srdce z kamene,
srdce z kamene...

Milovala a přála si, dětí plný dům,
a místo toho, sedí sama samotinká uprostřed místnosti jak kůl.
Doufá, že se zase vrátí,
a světlo v jejím srdci rozsvítí.
Ví, že ta myšlenka je bláhová
a na míle vzdálená.

Ona doufala, že jí miluje,
a on si zatím jen hraje.
Duši má prázdnou, srdce z kamene,
srdce z kamene...
Autor ona ..., 10.08.2007
Přečteno 438x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hezká, líbí se mi..

13.08.2007 08:46:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí