Nedokážu na Tebe zapomenout

Nedokážu na Tebe zapomenout

Anotace: Toužím zapomenout, všechno mi tě tolik připomíná...

Myslel si, že jsou pro sebe jako stvořeni,
každý jim jejich lásku záviděl..
Ale ona mu pak ujela na "koni",
a on se v slzách utápěl..
Nadával na ni kudy chodil, ale pořád ji miloval..
Ona byl šťastná, smích ji nechybil,
a jiný se jí velmi zalíbil.
Po delší době našel si dívku,
ale i ta mu později vrazila do srdce dýku..
Byl z toho smuten, skoro jak dřív.
S tou první však uzavřel mír.
On byl v pohodě a úlety nechal na náhodě.
Připadal si volný jako dřív..
Skoro už nikoho nemiloval..
Jenže ONA se do něj ZAMILOVALA !
Autor Mary.Cocaine, 10.08.2007
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí