Zakázaná láska

Zakázaná láska

Anotace: ¦

Když vedle mě stojíš,
miluji Tě.
Když tu nejsi,
proklínám Tě.

Když jsme byli spolu,
žili jsme tou chvíli.
Jak tě můžu milovat,
když mě odmítáš?

Jak tě můžu cítit vedle sebe,
když jsme sto kilometrů od sebe?

NA to se mě prosím neptej!
Autor Kira Haulie, 10.08.2007
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí