Jednoduše mimo....

Jednoduše mimo....

Anotace: Když se bojíte překročit hranici mezi přátelstvím a láskou.....Věnováno jednomu z mých nejbližších lidí..i když se vídáme málo..

Život mi hází jen klacky pod nohy,
co když už jen nechci být
nevěstou samoty.
Rána zleva, zprava, jedna za druhou,
prý že velká děvčata
plakat nemohou!

Jen alespoň tušit, zda má tohle smysl,
znechucená vším -
- to ochromilo moji mysl.

I on jednou pozná a od lásky se naučí,
co cítím já,
když usíná mi v náručí.

Každý tvůj dotyk po těle mě mrazí,
já přece nechci,
aby se z nás stali vrazi!

Vrazi,co zabili věčné přátelství chladně,
jako zbraň použili lásku,
pak vzpomenem si matně!

Před spánkem často bolívá mě na hrudi,
usínám totiž s pocitem,
že Tebe mé volání nevzbudí...
Autor Niké, 10.08.2007
Přečteno 536x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

souhlasím, ten poslední verš je vážně skvělej, a stejně tak i celá báseň..

13.08.2007 08:51:00 | Nemůžu zapomenout

Souhlasím!! Poslední verš je senznační!!!

11.08.2007 16:44:00 | Iwetta

Před spánkem často bolívá mě na hrudi,
usínám totiž s pocitem,
že Tebe mé volání nevzbudí...

- to je opravdu krásné....moc se ti to povedlo.

10.08.2007 23:07:00 | Gabriel - Sinóda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí