umírám

umírám

Anotace: jen souhrn pocitů co mám zrovna v sobě

Poslouchám smutnou píseň
a jde na mě tíseň,
slzu v oku mám,
na tebe lásko vzpomínám.
Nenávidím tvoje ústa, nenávidím je.
Jsou sladké. Ničí mě.
Nenávidím svět, nenávidím sebe.
Nenávidím peklo, ale pryč chci z nebe.
Umírám, srdce přestává bít.
To proto, že nemůžu tě mít....

srdce přestalo bít, tam v tramvajce,
kde pro vždy šla z cesty te borce.
Autor KATHY, 10.08.2007
Přečteno 472x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí