Hořká láska

Hořká láska

Anotace: Sen či realita?

Smutně koukám kolem sebe,
naproti mě sedíš a lituješ.
Dobře víš, že já chci jenom tebe,
ale nevím jestli ty mě ještě miluješ.

Jdeš ke mě a kapesník padá na zem,
slzy tečou kudy můžou.
A já na tebe jen hledím jak kráčíš sem,
jak objímáš mě kolem ramen.

Smutek prostupuje mým tělem,
nevím co mám čekat.
Jestli sladký úsměv a polibek,
nebo jemné pohlazení a tvrdé sbohem.

Koukneš se mi zblízka do očí
a já cítím, proti tobě troska jsem.
Už těším se, kdy mé utrpení skončí,
vzápětí však vyletím blahem.

Jemná slova šeptá mým ouškem,
doufám jen a blahem bdím,
že z tohoto krásneho snu,
se už nikdy neprobudím.
Autor oliver, 11.08.2007
Přečteno 540x
Tipy 4
Poslední tipující: její alter ego, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrý! na to, že veršovánky nemusím...

23.02.2008 21:09:00 | její alter ego

Krasny sen vid? Mas to za 100, jinak to ani nejde.

11.08.2007 02:04:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí