Zakázaná láska

Zakázaná láska

Anotace: Tajná schůzka...

Zašli jsme za roh a ty jsi mě chytl, pevně přitiskl k sobě,
polibky, kterými jsi zastavil má slova, budu cítit dlouho, jsou ve mně.

Mezi vroucími polibky a doteky, zašeptal jsi, že za tohle přijdeš do pekla,
ale nelituješ, měli jsme pro sebe chvíli, která tak rychle utekla.

Tohle bychom dělat neměli, říkáme si, ale marně, a už podruhé jsme spolu a je to nepopsatelně krásné,jako kdyby to bylo naposled a zároveň prvně.

Vášeň a touha je silnější než my,
až se zas potkáme, ihned vzpomeneme, co se dělo tenkrát za tmy.

Od začátku víme, že spolu nikdy nemůžeme být,
jenže tím víc plane oheň v nás, můžeme snít, můžeme chtít...

Třeba zas někdy, až se náhodou potkáme,
ukradneme si chviličku a těla svá spolu protkáme.
Autor Dádinka, 11.08.2007
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Ten začátek se mi moc líbil...

11.08.2007 19:09:00 | kukaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí