...........................................

...........................................

Anotace: bez anotace

tiše si večer vedle mne sed
a noc tu bude co nevidět
ztratila už moc zamknout mi víčka
samotu lehce, neznalá, hýčká,
v srdci mám naději, ale je malá,
jsou chvíle, kdy jsem se už vzdala
- tvých návratů
a lásky bez šatů
plamínků v duši
byli jsme hluší
spojeni rty i zcuchanými vlasy
nemohli se nabažit vášně a krásy
šeptal jsi slova jen pro mé uši
že mne miluješ (ten pocit v duši..)
...............
a já ti věřila
tak lehce a snadno
teď mi to připadá
tak strašně dávno
...............
kdepak jsi dneska
dlaně mám prázdné
a v očích stíny mám
ač jsem už nechtěla,
zas ztráty počítám
...
Autor Verena, 11.08.2007
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, velmi dobrá báseň.

12.08.2007 09:31:00 | Pilous

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí