Poslední sbohem

Poslední sbohem

Anotace: Pusu a pá

Poslední sbohem

Zamávej mi a šátek si nech
Nechci,aby mě provázel
pocit toho,že ti něco dlužím,
že ti něco mám vrátit

Dej mi pusu na rozloučenou
a zbytek už si nech
Společně už nemusíme si nic
vyčítat,že něco jsme si nedali

I když možná přece..
Nedali jsme jeden druhému
svoje celá srdce
Protože jinak,bychom zde
nestáli a neříkali si sbohem
Autor shaakti, 11.08.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké, opravdu povedené...

13.08.2007 10:48:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí