Romantická inspirace

Romantická inspirace

Anotace: O přírodě, o lásce, o tom jak jsem se cítil po tom co jsem viděl jeden romantický příběh. Asi začínám měknout.

Žít s nocí, v srdci bolestech,
Topit se v řece citů,
Ve svých slabostech.
S jediným slovem na jazyku, připlouvá moře okamžiků.
S hrdlem sevřeným jak dravce spárem,
Úzkostí zmírám, jak měsíc s ránem.
Andělé nebe teď Vás prosím!
O bělostná křídla, co ve snech nosím.
Pomozte!
O růži bez trnů, co voní jako sama země.
O slunci západu,
Kdy černý závoj nezahalí tváři nebe.
O mořskou vodu bez soli,
O lásku, co nebolí.
Stejná slova, stejné city,
Stejně suché, luční kvítí.
Příběh, co nikdy nekončí.
Příběh, co nikdy nezačal.
Takový osud i chladný čas dávno již oplakal.
Autor svištící vítr, 12.08.2007
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí