Pocity

Pocity

Anotace: ...:(

Radost, smutek, beznadějnost,žal
kdo mi tohle všechno do srdce dal?
Jen jeden jediný to dokázal
možné krásy života mi ukázal
a pak si vše nenávratně zase vzal

Štěstí, láska, touha, vášeň
chtěla bych to konečně prožít
snad pomůže mi tato báseń
ulevit mému zmučenému srdci
světlu života se zase otevřít

Chtěla bych pocítit dar zapomnění
na jednoho kluka
kvůli kterému mi srdce puká
a mít víc než jen klidné snění
jenže tak lehké to zrovna není

Já snažím se, dny,týdny,měsíce
jsem z toho nešťastná velice
chtěla bych si ukrojit krajíc života
ale ten kluk mi klidně hlavu zamotá
pak jde dál a mě si nevšímá
Autor Dragita, 12.08.2007
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tak díky:)...to mi bylo zrovna smutno...

13.08.2007 20:02:00 | Dragita

konečně jsem tu našel opět veršovanou báseň...A v tvém případě i moc hezkou..

13.08.2007 11:26:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí