Žal mé duše

Žal mé duše

Anotace: smutek, bolest ztráta naděje?....

Den, moje vězení
Noc, moje vysvobození
pro moji bolest útěchy není
když svými ostrými trny
srdce mi naplní

Spánek pro mnohé otrava se zdá
mě však každou noc svobodu dá
že mi moje zrádné myšlenky hlavu neplní
o krásných krajinách jen sním

Den, světlo sluneční
způsobuje mi muka
moje srdce puká
žalem nekonečným
už není vysvobození

Jsem sama
myšlenky mi hlavou víří
snažím se být dáma
která se osamotě s žalem smíří
ale kámen u srdce mě tíží
a ten smutek mě zničí
už není vysvobození
z osidel věčného osamocení
Autor Dragita, 13.08.2007
Přečteno 410x
Tipy 2
Poslední tipující: Dona Quixote
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky :)ale zrovna mám nějaké tvůrčí okno:(

15.12.2007 14:10:00 | Dragita

samé krásné věci,moc pěkná básniča.

06.11.2007 10:21:00 | Oťas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí