Chtěl bych Ti toho tolik říci!

Chtěl bych Ti toho tolik říci!

Anotace: toto je pro mojí sestrenku! neberte to tak, jako ze ji miluju, jen ji vidím hrozne malo, bydlím ve varech a ona v ricanech,neni to dalka,ale stejne...kus cesty to je, MAM JI HROZNE RAD! tak to je pro ní!

tak, ted sem napíši malou předmluvu, doufám, že to neni moc troufalé!
Moje sestřenka bydlí ode me asi 200Km. Je mi 16, ji bude skoro 17, takže se snažíme chodit na brigády, do školy a tak dále. Vidíme se hrozně málo, ale myslím, že i přez to se máme hodně rádi. Troufám si říci, že mám tu nejlepší sestřenku na světě!
Teď u nás byla asi 3 dny, a já si uvědomil, jak moc mi chybý, když tu neni! je sní totiž ohromná sranda a člověk jí může cokoli říci!
Mám jí hrozně moc rád! Možná Vám to připadá staromodní, nebo úchylné, že sem bratranec píše o své sestřenici skoro jako o své dívce, ale já to tak cítím!
Nechci, aby mě lidé odsuzovali, nebo tak něco, protože se to opravdu může zdát divné,ale není! Pro mě ne! museli by jste ji znát, aby jste pochopili, o čem mluvím!
Je to moje sestřenka, ale taková, kterou nikdo na světě nemá! a chtěl bych ji toho tolik řici, o tolika vecech si povídat,ale bohuže nemame cas!:(
Berte prosím tuto básničku s rezervou! Dekuji!!!

Ahoj, poslouchej mě cvíli,
přinesl jsem ti pro radost, jeden kvítek bílý.
A chtěl bych Ti něco říct,
ale nevím jak, nevim, jak to říct.

Pokusím se Ti naznačit,
co chtěl bych Ti dát,
snad bude Ti stačit,
když řeknu, mám Tě rád!

Řeknu že si prýma holka,
že si milá, má malá velká sestřenka,
chtěl bych tě vidět, ale chybí mi slůvka,
abych to vyjadřil, je to pro mě jako schovka.

Schovávám se pře slovy,
pře otázkou máš čas? a možná že i před Tebou.
utíkám tomu a říkám si:
všechny cesty se v římě sejdou.
Tak doufám,že i mi se tam někdy potkáme,
jen když se ozveme, jeden druhemu vědět dáme!

Snad se zase sejdem, ja nechci nic víc,
chti Ti toho jenom strašně moc říct!!!
Mám Tě rád sestřenko,
Mám Tě rád, RADUNKO...
Autor volatilis®, 13.08.2007
Přečteno 580x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, me se to taky zda... ale ted jeste jak to prijme ona... pac libit se ji to treba nemusi vis? Ja si teda myslim, ze to příjme v pohodě, ale co Ty vis, treba ji to prijde divny, uchylny... bo neco podobnyho...ona to este necetla, pac je v praci, ale vi o tom odkazu na tudle basnicku... no.... ale diky ze se ti to libilo;)

13.08.2007 18:16:00 | volatilis®

Nezdá se mi dévné, že máš svojí sestřenku tak moc rád. Je to hezké. Taky mám bratrance se kterým jsem si moc rozuměla. Měli jsme toho moc společného.

13.08.2007 13:15:00 | Malé nic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí