Prorosten

Prorosten

Anotace: Bez tebe vidím v odrazu jen stín Bez tebe neznám odpověď a nevím, co s tím Bez tebe žiju dny v nocích a ve dne nemůžu spát...

Dívám se do zrcadla, vidím jen stín
Ten pohled do neznáma, cítím tvůj klín
Čekám, co mi řekneš, až budu se ptát
Slunce pomalu zapadá, nedám na sobě nic znát

Ani ten pocit, když stojím tady
Ten pocit, když ty jsi tam
Jsi ve mně zasazená a pomalu mým tělem
prorůstáš

Má kůže nemůže dýchat
Květ červené růže zakrývá mi svět
Tvé kořeny uvnitř těla razí si cestu vpřed
Srdce mi přestává bít, o životě si nechám jen snít

Škrtíš mě s velkým nasazením, bráním se jak to jen jde
Poslední výdech vyjde z těla, když uvědomím si jak to vlastně je
Padám zpět a ty se ztrácíš
Ty se ztrácíš a já padám..
Autor MTRowe, 13.08.2007
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí