LITUJU

LITUJU

Anotace: kdo něco podobného zažil tak ví jak moc to bolí!!!

proč se nevracíš,
když tě v hlavě pořád mám.
jak si získal srdce moje,
víš jenom ty sám.
kam se poděli ty chvíle,
kdy jsem s tebou byla
o dalším dni s tebou
dokola jsem snila.
kde jsi ted,
kde tě mám
sama sebe dokola se ptám!
proč si odešel,
a ani ses nerozloučil
jen si řekl
tenhle vztah už skončil!
když jsem se ptala proč
odpovědi jsem se nedočkla
že budeš se mnou sem si nalhávala.
pak to ale přišlo,
řekl si že jinou tu rád máš
že je ti to líto,
ale že radši mě se vzdáš
můj svět se začal po kousíčkách rozpadat
mě strašný věci začli napadat.
ale ne,trápit se nechci,
doufám že nebudu
po tobě se mi však stýska
a toho lituju!
Autor Deniska, 13.08.2007
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké a upřémné.Nedávno se mi stalo něco podobného a vím, že vypsat se z toho pomáhá.

15.08.2007 10:52:00 | janyžka

pěkný, moc hezký...
ps. máš na konci přeťuka..:))

14.08.2007 10:53:00 | Nemůžu zapomenout

nejste jediný...něco dost podobnýho mi dost ublížilo..krásná básenka

13.08.2007 23:52:00 | shaakti

Sice smutná,ale krásná básnička.Přesně to samý se mi stalo taky

13.08.2007 21:11:00 | Hejňa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí