:(

:(

Anotace: nevim co mám říct

co mi život dal?
nebo spíš co vzal?
Dal mi naději a lásku,
dal mi to že život jsem položila v sázku,
dal mi jen utrpení bolest a klam
hlavně sklamáni,dal mi chut zemřít
a touhy poznání?

A co mi život vzal?
vzal mi chut žít,
na svět se smát,
vzal mi tebe víc nebudu si lhát!
Pijdu na místo kam nikdo nechodí
chvíli tam jen budu stát.
pak najdu strom lano přehodím,
je to místo kam víckrát nevstoupím!
lano kolem svého krku uvážu,
a pak se budu už jen houpat.
a do nebe či do pekla budu vstoupat...
nebo se propadat!!!
až příjde ti v obálce psaní,
kde bude kříž..dobře si přečti co tam bude psáno!
bude tam...odešla náhle kvůli tobě...vaší lásce
v neděli v 5 ráno!
a víš proč?
přesně tehdy jsme se poznali
a v tu dobu jsem navždy díky tobě umřela!!!
Autor Deniska, 14.08.2007
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:,( je krásná, nevím co říct.Je mi z toho smutno.

14.08.2007 19:44:00 | Piitulka

mrazí mě...nádhera...

14.08.2007 11:28:00 | Nemůžu zapomenout

zajimavé a krásné

14.08.2007 08:25:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí