Bez Tebe

Bez Tebe

Anotace: Takové malé vyznání, jak se cítím, když u sebe nemám milovanou osobu...

Bez Tebe,
mi je jako ptáčkovi bez nebe,
Bez Tebe,
jsem jako čekající na vlak,který nejede.

Den Bez Tebe,
je jako pro sebevědomého den, kdy je bez sebe.
Bez Tebe,
Jsem déšť který neprší,ani neleje.

Bez Tebe člověk nemůže se smát,
jediné co může je dokola se ptát,
proč musí být Bez Tebe,
a proč musí Tě mít rád?

Bez Tebe,
jsem jako voják beze zbraně.
Bez Tebe
jsem na dně.

To že nechci být bez Tebe,
to napíši mraky na nebe!
Autor volatilis®, 14.08.2007
Přečteno 669x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Pokud to napíšeš na to nebe, tak budeš mít můj nekonečný obdiv, ale básnička je krásná

14.08.2007 15:50:00 | Santinan Black

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí