Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: Pro človíčka, na kterého nikdy nezapomenu a nikdy ho nepřestanu mít úplně ráda... škoda jen, že on už na mě asi zapomněl :( MTR...

Vzpomínáš si na mne?
To jsem já, anděl tvůj
Dotýkám se tvého ramene
Lásko, počkej chvíli, stůj!
Prosím, aby se vrátil čas
Co třeba tak o půl roku?
Vznášet se na obláčcích zas
A nevědět o starostech…
Nemůžu vidět
Bez tvých upřímných očí
Bez tvého pevného sevření
Se mi celý svět dokolečka točí.
Nemůžu utrhnout růži
Bez tvé teplé dlaně
Jako by mi chyběla duše
Zase mi všechno chutná tak slaně.
Prosím, vrať mi tvoje srdce
Nemůžu žít a dýchat
Nemůžu se dostat z té klece
Věčných vzpomínek a snů.
Nebo už jsem pro tebe tak ztracená?
Stačí se jen ohlédnout zpět
A pochopit mou touhu
A pár mých zoufalých vět.
Pro tvůj návrat bych zemřela
Ale šťastná že tu jsi
Oči bych spokojeně zavřela
V tvém překrásném náručí.
Chápeš už, miláčku?
Jsi vše, co jsem kdy měla
Můj život a moje smrt
Ty víš, že jsem tě vždy chtěla
Prosím, vrať se mi…
Autor Nessy, 15.08.2007
Přečteno 655x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí